Lingerie Birthday Surprise

Het is altijd leuk als een nieuw x-art.com model niet eenmalig een foto en filmshoot laat maken. Een paar maanden geleden introduceerden wij Zazie (23 jarige meid uit Hongarije) en zij was toen gelijk te zien in een lesbo foto galerij en wel “Friends with benefits“. Nu zien we deze blonde meid samen met Nicki in “lingerie birthday surpsise”. Toch wel leuk om weten dat Zazie ook wel van seks met mannen houd.

Als je de bovenstaande foto’s al leuk vindt, bekijk dan zeker ook de preview video van een kleine minuut in goede kwaliteit. Een minuut is niet lang, maar geeft wel een goed beeld van wat je bij x-art kan verwachten.

Friends With Benefits II

Altijd leuk om twee mooie x-art modellen samen te mogen bewonderen. En dan zijn het nog twee nieuwe ook, hoe leuk is dat? In ‘Friends with benefits’ zien we namelijk Lilit en Zazie. Vreemde namen… tja dat heb je met landen uit Zuidoost Europa. Lilit de brunette is 27 jaar en komt uit Hongarije. Zazie is 23 en komt uit Oekraïne. Beide meiden kunnen het in ieder geval goed met elkaar vinden.

En zoals je inmiddels al gewend bent, ook bij deze de link naar de gratis te bekijken video.