Party Of Three

“Party of Three”… het thema trioseks komt de laatste tijd wel erg vaak voor bij x-art.com. Zolang het maar een trio met twee vrouwen betreft, vind ik het persoonlijk niet zo erg. We zien Vinna (de blondine) en Emily B en de laatst genoemde is een nieuw erotisch model. Zij is 22 jaar en komt uit Hongarije. Wat betreft de verhaallijn van onderstaande foto’s: Vinna en Emily zijn huisgenoten die elkaar wel erg leuk vinden. Als ze aan het zoenen zijn op de bank, komt Josh eraan. Natuurlijk vindt hij het wel een leuk schouwspel en hij wordt helemaal blij als hij deelgenoot mag worden.

Vindt je de foto’s al leuk…? Bekijk dan zeker ook eens de demo video van “Party of three“. Helemaal gratis natuurlijk.

X Marks The Spot

Het is al weer een jaar geleden dat ik foto’s van het destijds nieuwe model Vinna kon plaatsen en wel in “Call Girls Fantasy“. Inmiddels is deze blonde dame uit Tsjechië al weer 28 jaar oud, maar ze is zeker nog enorm aantrekkelijk. In “X Marks The Spot” zien we haar samen met Angelo en de “X Marks” is wel heel letterlijk genomen.

Bovenstaande foot’s met Vinna in de hoofdrol zijn al leuk, maar de gratis preview video is zeker ook de moeite waard om eens te bekijken.

Call Girls Fantasy

En dit is al weer de 90e fotogalerij die we op x-art.nl plaatsen en dan gelijk ook een heel bijzondere. De titel “Call Girls Fantasy” geeft al aardig weer dat onderstaande foto’s de moeite waard zijn om te bekijken. Maar dat is zeker nog niet alles… we zien namelijk twee nieuwe blonde x-art modellen uit Tsjechië en wel de 24 jarige Cayla en 27 jarige Vinna. (Roze strikje is Cayla).

Genoten van bovenstaande foto’s waarin Ricky wel heel erg verwend wordt? Bekijk dan zeker ook eens de gratis preview HD video van “Call Girls Fantasy“.