Clear Wet Dream

En eindelijk weer eens nieuwe foto’s van Tiffany die trouwens volledig Tiffany Tatum heet. In “Clear wet dream” laat ze zich solo zien in een masturbatie foto / video sessie. Leuk dat ze ook een glazen dildo erbij pakt, maakt het toch net even wat geiler allemaal.

Mijn excuus trouwens dat ik tegenwoordig maar gemiddeld 1x per week nieuwe foto’s plaats. Druk met andere websites e.d…. daarnaast krijgt deze website best wat bezoekers, maar zelden reacties. Leuke reacties motiveren wel om vaker foto’s te plaatsen. Genoeg gelul… bij deze het linkje naar de Clear Wet Dream preview video.

Stripshow Sex

Vorig jaar plaatste ik de 1e foto galerij met Tiffany in de hoofdrol (en dat was nog een oudere ook). Inmiddels is deze dame 4 jaar ouder dan te zien in “Tiffanys tight ass” en zal ze dus rond de 22 jaar zijn. Gelukkig kan ik concluderen dat ze er alleen maar mooier op is geworden. In “Stripshow seks” is ze wederom te zien met een man en daar weet ze wel raad mee.

In tegenstelling tot de vorige post van Tiffany, is er van Stripshow sex wel een gratis preview video te bekijken.

Tiffanys Tight Ass

Zoals eerder aangegeven, zal ik ook m’n best doen om af en toe wat oudere foto galeries te plaatsen. Toevallig kreeg ik van de week een mailtje van X-art.com met de nieuwste shoots, maar ook twee uit het archief. En dan niet zo maar twee, maar een selectie van de meest populaire. Onderstaand zien we Tiffany in “Tiffanys Tight Ass” en volgens mij zijn de foto’s in 2014 gemaakt. Destijds was Tiffany 18 jaar en ze komt trouwens uit de US.

Voor x-art begrippen is het trouwens best uniek dat anale seks als thema is gekozen. Tiffany was destijds best jong en dan is anaal neuken meestal niet echt prettig te noemen. Kan je trouwens niet wachten om meer van de meid te zien..? Via onderstaande banner kan je x-art.com bereiken en via “models” haar naam zoeken.