Would You Fuck My Girlfriend

Eerder zagen wij Sybil en Jake al in “Love burns again” en nu zijn ze alweer samen te zien in “Would you fuck my girlfriend”. Het lijkt een vraag te zijn, maar ja deze twee zijn echt samen een setje. Niet dat dat veel hoeft uit te maken, maar stoken in een “goed” aankomend huwelijk…?

Van Sybil is bij x-art.com veel meer gratis te bekijken. Via onderstaande banner kom je uit op de speciale landingspagina vol gratis content.

Love Burns Again

Het schijnt dat Sybil een relatie heeft met Jake en dat zij zelfs binnenkort gaan trouwen. Mede daarom heeft Jake besloten om ook eens aan een fotoshoot mee te werken. Vreemd verhaal, maar ja… ik vermeld ook alleen maar wat ik over “Love Burns Again” lees. W.b.t. de foto’s… ze zijn zeker erotisch te noemen, maar persoonlijk vind ik de belichting minder waardoor het wat korrelig wordt.

Het lijkt een nieuwe trend te worden dat x-art.com niet altijd preview video’s beschikbaar stelt. Jammer, maar via onderstaande banner bereik je gelukkig wel heel veel gratis materiaal.

Slippery When Wet

Vandaag is toch wel een bijzondere dag, waarom…? Sinterklaas met al z’n zwarte (en witte) pieten zijn weer in het land. De intocht in Dokkum verliep gezellig en Friesland heeft vandaag laten zien een trots volk te zijn 🙂 Maar het is ook een dag waarbij de winter z’n intrede lijkt te doen. En dan is het toch fijn dat de nieuwste foto’s van Sybil een warm gevoel kunnen geven.

X-art.com heeft inmiddels weer wat nieuwe foto’s online geplaatst die gebruikt mogen worden ter promotie. Zo ook bovenstaande reeks “Slippery when wet”. Helaas staan er geen preview video’s online, maar via onderstaande banner kan je vast wel wat leuks vinden.

Summer Sex With Sybil

Wellicht zijn de x-art foto’s waarin twee super sexy meiden te zien zijn, wel de meest populaire. En vandaag hebben wij het genoegen om twee nieuwe modellen te introduceren. De blonde meid is 23 jaar en komt uit Tsjechië, de brunette is 22 jaar en komt uit Oekraïne. Beide zijn bi-seksueel en daar is wat ons betreft helemaal niks mis mee!

Meer zien van Sybil en Summer? Er staat weer een geweldige preview video klaar bij X-Art.com. Het is alleen jammer dat die maar een kleine minuut duurt…