Roller Girl

X-art.com houdt ervan om te experimenteren qua stijl van foto’s maken. De jaren manier hoe er in de jaren 80 erotische foto’s werden gemaakt is een stijl die ze bij “Roller Girl” hebben geprobeerd te evenaren. Salena Storm hebben ze een paar rolschaatsen aangedaan en typische jaren 80 kleding. Het resultaat mag er zeker wezen!

De 23 jarige Salena Storm is een vrij nieuw X Art model, maar heeft toch al wel wat foto en film opnames op haar naam staan. Via onderstaande banner bereik je x-art.com en kan je via “models” haar opzoeken voor o.a. de korte preview films.

Kiss From A Rose

Onderstaand zien we twee zeer aantrekkelijke X-art modellen en wel Bella Rose en Salena Storm. Bella is de blonde dame en zij komt uit de U.S.A. en Salena (de brunette) is 23 en komt ook uit Amerika. Voor Bella was dit de eerste keer dat ze voor X-art uit de kleren ging, Salena heeft al wat meer ervaring, echter enkel met lesbische fotoshoots. Niet dat wij dit erg vinden, want beide meiden zo bezig te zien is wel heel erg leuk!

X-art.com staat er bekend om dat ze vele films en foto’s hebben in het genre “lesbisch”. De films zijn allemaal in HD kwaliteit en de foto’s zijn als wallpaper te gebruiken. Het kan dus best de moeite waard zijn om member te worden. Alhoewel er gratis ook wel veel te vinden is…

Triple Treat

Maar liefst drie heerlijke X-art modellen deze keer. Brunette Salena Storm zit op de bank lekker geil te wezen en vanaf de trap kijken Aiden Ashley en Kimmy toe. Wat ze zien bevalt hen wel en al snel besluiten ze Salena maar een beetje te helpen. Dat wij hiervan mogen meegenieten maakt het natuurlijk helemaal leuk.

Meer zien? Via onderstaande banner bereik je X-art.com waar je naast foto’s ook geweldige video’s kan bekijken. Natuurlijk kan je makkelijk je gewenste X-art model opzoeken.