Everybody Plays Threeway

Het gaat maar door met nieuwe erotische modellen bij X Art, want onderstaand zien we in “Everybody Plays Threeway” AJ samen met Rebecca en Lutro. Rebecca uit Roemenië zagen we al eerder (Deeper and Deeper), maar zo te zien heeft ze d’r haar geverfd. AJ is dus de nieuwe in dit verhaal en deze van oorsprong Russische meid woont momenteel in Londen. Lekker belangrijk is dit alles niet, immers het gaat toch vooral om onderstaande foto’s toch? Die zijn in ieder geval erg geil te noemen, alhoewel de titel wel wat misleidend is. Van seks met twee mooie vrouwen fantaseren vele mannen, maar voor hoeveel is die fantasie ook daadwerkelijk uitgekomen. (Anoniem reageren mag altijd).

Het zal je misschien niet verbazen, maar van “Everybody Plays Threeway” staat ook een geweldige korte preview video online.

Deeper and Deeper

Het rijtje met erotische modellen wordt wel heel erg lang zo, want wederom kan ik foto’s plaatsen van een nieuw model. Deze keer is het de 20 jarige Rebecca uit Roemenië en wat mij betreft is zij een welkome aanvulling. In ‘Deeper and deeper’ zien we haar samen met Max en voor een 1e shoot is dat best bijzonder. Normaal gesproken doen ze eerst een solo foto e/o film shoot.

Natuurlijk geeft de gratis preview video van ‘Deeper and Deeper‘ een nog beter beeld van Rebecca.