Nina Needs It Now

“Nina needs it now”… is Nina North dan zo ongeduldig? Of heeft ze gewoon al lang geen seks meer gehad en kan ze niet wachten om voor X-art.com weer eens flink genomen te worden? Maakt verder ook niet uit, de foto’s van deze 20 jarige brunette uit Amerika zijn in ieder geval prima gelukt. Wel jammer dat die gozer ook af en toe recht in de lens kijkt.. als je zo’n mooie meid mag neuken, kijk je toch niet naar de fotograaf?

Naast de foto’s is er wederom bewegend beeld beschikbaar. Hier op klikken en je kan de korte film preview bekijken. Via x-art.com zelf is natuurlijk de lange HD film te zien als je member bent.

Kristin and Nina Unleashed

Het aantal berichten op x-art.nl is met 1 nieuwe per 2 dagen aardig aan het groeien en zo ook het rijtje met modellen. Vandaag komt er weer een nieuwe bij en wel Nina North. Deze Amerikaanse kleine dame van 20 jaar met haar mooie bruine ogen en haar, heeft wel wat weg van een Latina. Desondanks is ze een echte California girl. De andere meid (Kristin Scott) zagen we al eerder in “Fine Fingerfucking”. Beide meiden gaan in “Unleashed” lekker los om elkaar en een gelukkige vent te verwennen.

Als je wel eens fantaseert over seks met twee vrouwen, dan moet je zeker de bijbehorende HD film niet bekijken. De kans is groot dat je je eigen fantasie wil gaan waarmaken…