Pussy Party

Voor vele X-Art fans zijn de lesbische foto’s en films de meest favoriete en dan is onderstaande “Pussy Party” wel weer een erg leuke. We zien Naomi Woods (de meid met het blondste haar) en Lena samen een feestje houden. Beide dames zijn jonger dan 20 jaar, maar lijken precies te weten wat ze zelf en de ander lekker vindt. Alhoewel… laten we wel zo eerlijk zijn.. ze zijn soms meer bezig om naar de fotograaf te kijken dan naar elkaar. Maar dat is dan weer wel zo professioneel toch?

Bij X-art.com zijn honderden HD lesbische films te bekijken en duizenden foto’s in erg hoge resolutie, tenminste al je een betalende member bent. Gelukkig is er gratis ook best veel te bewonderen.

Love Is Sexy

Naomi Woods is een 19 jarige blonde schone die al ervaring heeft als fashion model en actrice. Ondanks dit gegeven is haar ambitie om vooral in de erotische wereld naam te gaan maken. En bij wie kan ze dan beter terecht dan bij X-Art? We zagen haar al eerder in “Call Girl” waarbij ze seks heeft met zowel een vrouw als een man. Verder heeft ze met name lesbische foto en filmshoots op haar naam staan. In “Love is Sexy” laat ze echter wederom zien dat ze zeker niet vies is van wat mannelijk vlees.

Naast Naomi Woods als erotisch X Art model kan je via onderstaande afbeelding honderden andere bekijken. Ook zonder member te worden is er genoeg gratis te bewonderen.

The Call Girl

Jill Kassidy (nieuw X-Art girl) ligt in d’r lingerie samen met haar vriend op bed om de website van X-art.com te bekijken. Ze besluit een andere X-Art girl te bellen en wel haar favoriete Jill Kassidy, met het verzoek haar vriend te verrassen. Daar heeft Jill wel zin in en dit zorgt ervoor dat ze alle drie een behoorlijk erotische avond beleven.

Tja.. sommige fotoshoots lijken een verhaaltje te willen vertellen. In ieder geval zien we twee aantrekkelijke meiden (Naomi 19 jaar uit de USA en Jill 20 jaar tevens uit de USA) die de droom van vrijwel elke man waarmaken.

Zowel van Jill Kassidy als Naomi Woods is online veel meer te zien (ook HD films). Geen zin om te zoeken… klik gerust op onderstaande afbeelding om het jezelf een stuk makkelijker te maken.