A Long Time Cumming

Het is altijd geil om twee mooie meiden met elkaar bezig te zien. Vooral als je weet dat beide meiden (Carrie en Nacy) ook niet vies zijn van een man erbij. De titel “A long time cumming” lijkt te doen vermoeden dat ze elkaar wel erg lange orgasmes kunnen bezorgen. Ach.. fijn voor ze toch?

“Leuk die foto’s, maar ik wil liever de video bekijken!”. O.k. bij deze dan ook het linkje naar de bijbehorende gratis preview video.

Emerald Love

In “Emerald Love” zien we X-art model Nancy weer en dat is al weer de 4e foto galerie van haar op deze website. Deze keer is ze samen te zien met Karl en de foto’s laten weinig aan de verbeelding over. Is dat erg..? Wat ons betreft niet, ondanks dat je alles kan zien zijn het toch weer typische X-art stijl foto’s en dat is altijd “klasse”.

De foto’s zijn al leuk om te bekijken, kan je nagaan van wat voor kwaliteit de HD video is. Gelukkig is er nu ook weer een preview video online die ondanks de korte duur toch aardig wat laat zien.

LA Dreams in My Bath The Big O

X-art.com model Nancy komt uit Ukraine en ze zeggen wel eens dat daar de mooiste meiden vandaan komen. Wat ons betreft klopt dit wel een beetje. In de foto gallery “LA Dreams in My Bath The Big O” laat ze zich in ieder geval van de mooiste kant zien. Heerlijk om bij weg te dromen toch?

Meer zien van Nancy..? Via onderstaande banner bereik je X-art.com waar je naast foto’s ook geweldige video’s kan bekijken.

Want To Fuck My Wife

Tja met zo’n mooie vrouw is het heel logisch dat Karl denkt “Want To Fuck My Wife”. Of zou het gewoon een typisch X-art.com bedenksel zijn dat Nancy met Karl getrouwd is. Maakt verder ook niks uit, want het blijft leuk om naar de foto’s van Nancy te kijken. We hebben namelijk nog twee andere foto galeries van Nancy online staan. En het zal ons niks verbazen als we snel meer te zien krijgen van deze 22 jarige blonde meid uit Oekraïne.

Zoals we de laatste tijd altijd plaatsen, is nu ook weer een linkje naar de bijbehorende HD film preview.

A Rose A Kiss and A Bang

Af en toe moet je als man zijnde natuurlijk je vrouwtje verwennen met een mooie bos rozen. Meestal zal je daar als dank een kus voor krijgen en wellicht wordt dat wel opgevolgd door een lekkere vrijpartij. In ieder geval is dit de verhaallijn die we bij onderstaande foto’s te zien krijgen. We zien hier trouwens de mooie dame Nancy, zij is net 22 jaar en komt uit Ukraine. Maar dat hadden we al bij haar eerste fotoserie vermeld…”LA Dreams in my Bath“.

Meer zien van Nancy..? Er staat een korte preview video online op x-art.com die je hier gratis kan bekijken.