Twice As Nice

De foto galerij titel “Twice as Nice” geeft natuurlijk aan dat het wel zo leuk is om als man zijnde seks te mogen hebben met 2 mooie jonge vrouwen. In dit geval zien we Katherine voor de eerste keer en Misty die we al vaker hebben gezien. Beide meiden zijn 19 jaar en komen uit Tsjechië.

Naast de bovenstaande foto’s is het ook weer mogelijk om de gratis HD demo film te bekijken van “Twice as Nice“. Duurt helaas maar een kleine minuut, maar geeft wel een mooi beeld van de kwaliteit die je van x-art.com films mag verwachten.

Love Her Madly

En daar hebben we Misty weer, deze mooie meid met een perfect lichaam voor een model (maar dan wel met een mooi stel borsten), zagen we al eerder met Heidi R. Deze keer laat ze zien dat ze ook wel raad weet met een man en Lutro is de gelukkige. De titel “Love her Madly” lijkt aardig van toepassing te zijn op hem. Maar ja… kan je spreken van liefde of is het puur lust?

En natuurlijk weer een banner die verwijst naar x-art.com onder de foto’s. Tja zonder hen konden we deze website sowieso al niet vullen. Als echte x art fan gaan alle credits naar hen.

Girl Crush

Wellicht het leukste genre binnen X-art… 2 geweldige vrouwelijke modellen die elkaar verwennen. In Girl Crush zien we de brunette Misty, zij is 19 jaar, komt uit Tsjechië en heeft al veel erotisch werk op haar naam staan. Heidi R is dan natuurlijk de “rood” harige, zij is 21 jaar en komt uit Letland. Het schijnt trouwens echt de moeite waard te zijn om eens naar Riga (hoofdstad) van Letland te gaan, veel vrouwen zijn daar adembenemend mooi en open qua karakter.. maar dat terzijde.

Via onderstaande afbeelding bereik je x-art.com waar je als member HD films kan bekijken en enorm veel foto’s. Via de welbekende porno tube sites is trouwens ook wel veel te vinden als je zoekt op x-art.