Come Fuck With Me

Wederom zien we Melissa Moore en nu in een solo fotoshoot met de toepasselijke titel “Come Fuck With Me”. Als je haar zo ziet vingeren is het wel heel verleidelijk om jezelf aan te bieden om haar even lekker te neuken. Maar ja.. de titel zal geen uitnodiging zijn voor iedere man die haar wel zouden willen doen.

Ook nu staat er op x-art.com weer een schitterende (geile) preview HD film online van Melissa en deze is via deze link te bekijken.

Getting Our Pussies Wet For You

De titel “Getting Our Pussies Wet For You” geeft al aardig weer wat je bij onderstaande foto’s kan verwachten. We zien de blonde meid Karla Kush en de brunette Melissa Moore. Beiden hebben er totaal geen moeite mee om elkaars kutjes te likken en ze zijn daarnaast ook beiden niet vies van seks met een man.

Foto’s kijken is leuk, maar wellicht zijn de bewegende beelden nog leuker. HIER kan je namelijk de bijbehorende preview video gratis bekijken. Het geeft een goed beeld van de professionaliteit van X-Art.com

The Cock Teaser

Dit is al weer de 3e post met Melissa Moore in de hoofdrol en ik moet eerlijk bekennen dat zij wel één van mijn favoriete is. Ze heeft een heerlijk lichaam, maar vooral haar uitstraling is geweldig. En dat ondanks haar jonge leeftijd… (19 jaar). Onderstaand zien we de foto’s met de toepasselijke titel “The Cock Teaser”, tja ik geloof best dat zij hier toe in staat is.

Melissa Moore is ook bewegend te zien in een schitterende HD preview video die gratis te bewonderen is via deze link.

Good Morning Melissa

Good morning Melissa…inderdaad een goede morgen voor haar. Ze houdt er wel van om tijdens het ontbijt haar vriend te verleiden tot seks. Hier kan ze namelijk volgens eigen zeggen geen genoeg van krijgen. Melissa Moore is trouwens 19 jaar, zit nog op school en doet aan professioneel ballet. Dat ze de keuze heeft gemaakt om daarnaast voor X-Art.com te werken, is wat ons betreft helemaal mooi!

Melissa Moore heeft al aardig wat werk op haar naam staan voor X-art.com. Ze is biseksueel dus je kan haar ook bewonderen met andere modellen.

While Youre Away the Kitty Will Play

Aangezien het nog steeds weekend is, bij deze maar eens een extra foto galerij en wel “While youre away the Kitty will play”. We zien hier Melissa Moore en deze 19 jarige model uit de USA laat zien dat ze zichzelf prima kan vermaken. Leuk dat wij ervan mee mogen genieten op deze koude winterdag.

Van Melissa Moor zal binnenkort veel meer te zien zijn op deze website, kan je niet wachten… middels onderstaande afbeelding bereik je X-Art.com waar je via “models” haar op kan zoeken.