Loving It Hard And Deep

En alweer de 3e fotogalerij met Lyra in de hoofdrol op X-art.nl. De titel “Loving it hard and deep” geeft blijkbaar weer hoe ze graag seks heeft. Op de meeste foto’s kijkt ze in ieder geval wel blij, dus hard en diep maakt haar blijkbaar wel gelukkig. Dat ze lachend kijkt terwijl haar gezicht vol gespoten wordt met zaad, lijkt me wel wat te veel van het goede… maar ach.. wie ben ik.

Op de gratis preview video is trouwens wel goed te zien dat de titel aardig kloppend is…

In The Garden Of Ecstasy

24 Jaar is Lyra en zij is met recht een “California Girl” te noemen. Ze geniet er enorm van als anderen haar erotische werk voor X Art kunnen waarderen, maar ze gaat zelfs een stapje verder… Op onderstaande foto’s is goed te zien dat buitenseks ook wel iets is wat ze leuk vindt. De spanning om betrapt te worden is groot en dat maakt het allemaal net even wat geiler. Leuk ook om te zien dat Lyra een leuk bosje schaamhaar heeft staan, dit is niet van deze tijd, maar wordt door velen gewaardeerd.

Lyra houdt van seks met zowel mannen als vrouwen en daar is bij X-art.com veel van te zien. Ook gratis preview video’s.

My Favorite Taboo

Ivy is terug voor haar 2e fotoserie en op wat voor manier! Lyra had haar namelijk ook al gezien en als biseksuele meid zag ze het wel zitten om Ivy uit te nodigen. Dat dit een zeer geslaagde keuze was, is wel te zien in “My Favorite Taboo”. Altijd heerlijk om twee mooie meiden zo met elkaar bezig te zien. Het laat weinig aan de verbeelding over.. alhoewel… als man zijnde kan je altijd nog fantaseren om mee te mogen doen met beide dames.

Natuurlijk zijn er niet alleen foto’s gemaakt van Ivy en Lyra. Als X-art.com member kan je de HD film bekijken. De trailer is trouwens ook wel te vinden via onderstaande afbeelding.