Blonde College Girl Perfection

“Blonde college girl perfection”… alsof beide meiden nog op school zitten? Maar de foto’s laten dan wel weer mooi zien wat er kan gebeuren als de twee mooiste meiden van de klas op seksueel vlak met elkaar gaan experimenteren. We zien trouwens Kenna en Lola en voor de laatst genoemde is dit pas haar 2e shoot.

Wederom is er geen gratis video te bekijken van “Blonde College girl perfection”. Jammer, maar via onderstaande banner kan je genoeg gratis filmpjes bekijken.

Lola

Het houdt niet op bij x-art.com met de toestroom van nieuwe erotische modellen. Vandaag kunnen wij Lola introduceren en zij staat ook wel bekend als “Little Lola”.  Maakt ons niet uit als ze aan de kleine kant is, immers haar lekkere lichaam maakt dat meer dan goed. Deze blonde meid is trouwens 24 jaar, komt uit de USA en schijnt van vrouwen te houden. De kans is dus groot dat we haar snel in een “lesbische” shoot gaan zien.

Helaas zijn van Lola nog alleen maar foto’s beschikbaar en niet zoals meestal een korte HD video. Zodra deze wel online komt, zal ik deze gelijk erbij plaatsen natuurlijk.