Pussy Party

Voor vele X-Art fans zijn de lesbische foto’s en films de meest favoriete en dan is onderstaande “Pussy Party” wel weer een erg leuke. We zien Naomi Woods (de meid met het blondste haar) en Lena samen een feestje houden. Beide dames zijn jonger dan 20 jaar, maar lijken precies te weten wat ze zelf en de ander lekker vindt. Alhoewel… laten we wel zo eerlijk zijn.. ze zijn soms meer bezig om naar de fotograaf te kijken dan naar elkaar. Maar dat is dan weer wel zo professioneel toch?

Bij X-art.com zijn honderden HD lesbische films te bekijken en duizenden foto’s in erg hoge resolutie, tenminste al je een betalende member bent. Gelukkig is er gratis ook best veel te bewonderen.

Teenage Lust

Lena is 18 jaar oud en komt uit de USA. In de fotoshoot “Teenage Lust” is goed te zien dat deze meid nog maar net komt kijken in de wereld van erotiek. Toch lijkt dit ook te komen door de manier van belichting, make-up, enz. We zagen haar namelijk al eerder in “Cum for a Ride” en daar lijkt ze net even wat ouder te zijn. Daarnaast heeft ze nog best een aantal andere foto en film shoots op haar naam staan. En van dit X-art model zullen we zeker spoedig meer gaan zien.

Kan je niet wachten om meer te zien van Lena..? Via onderstaande banner bereik je x-art.com waar je middels de zoekfunctie al haar werk kan bekijken (tenminste… een impressie kan opdoen).

Cum For A Ride

Alexa is dol op paarden en is met haar vriend Michael Vegas op de Unicorn Ranch. Lena komt ook gezellig langs en de biseksuele gevoelens van Alexa worden hierdoor wat geprikkeld. Voor Michael totaal geen probleem trouwens.

Tja de X-art verhaaltjes slaan soms werkelijk nergens op, maar alsof dat belangrijk is… zeker weten dat velen van ons ook wel zo’n rollenspel zien zitten.

Naast bovenstaande foto’s is er op X-art.com nog veel meer te zien, ook bewegende beelden in mooie kwaliteit.