Honeymoon Sex

Leila is een welbekend X-art.com model uit Hongarije en onlangs schijnt ze getrouwd te zijn met Kai. Hij heeft blijkbaar geen moeite met haar werk, maar dat zal vooral komen omdat hij zelf ook in de adult wereld werkt. De titel van onderstaande foto’s “Honeymoon Sex” lijkt dan ook gemaakt te zijn tijdens hun huwelijksreis. Lekker belangrijk… de foto’s zijn leuk toch?

Naast foto’s is er ook een video gemaakt en de preview is te bewonderen via deze link.

Purely Passionate

In ‘Purely Passionate’ zien we Leila en bij die naam gaan misschien bij een aantal X-art liefhebbers een belletje rinkelen. Zij begon namelijk in 2010 als 20-jarige meid voor het eerst in de erotiek en voor X-art.com heeft ze dan ook al heel wat foto en film shoots op haar naam staan. Toch moet ik helaas concluderen dat ik nog niet eerder wat van haar heb geplaatst. Dit komt mede omdat ze er een paar jaar tussen uit is geweest en onlangs weer is begonnen. Hoog tijd om weer eens wat ouder materiaal van deze toch best aantrekkelijke dame uit Hongarije te plaatsen. (Nieuwer materiaal komt trouwens ook snel eraan.

Kan je niet wachten om meer van Leila te bekijken? Via onderstaande banner bereik je de homepage van x-art.com waarbij je via ‘models’ haar snel kan vinden. Daarnaast kunnen wij als promotor ook een linkje plaatsen naar de gratis preview video van ‘Purely Passionate‘.