Tropical Sexcapades Part 1

Leah Gotti en haar vriend Michael Vegas zijn op vakantie in Mexico. Een lekker warm zwembad voor hen alleen nodigt natuurlijk uit om wat spannends te gaan doen. Ze hebben zeker door dat een ander koppel hun gade slaat, maar dit weerhoud ze er niet van om seks met elkaar te hebben. In “Tropical Sexcapades part 2” gaan we dan waarschijnlijk zien dat het andere koppel zich gaat mengen in het hele gebeuren.

Ook zo zin om op vakantie te gaan..? Bekijk dan zeker ook de preview video van Tropical Sexcapades Part 1, de kans dat je impulsief een reis naar Mexico gaat boeken is reëel.

Asstastic

De titel van onderstaande fotoshoot zegt eigenlijk al genoeg… “Asstastic” wat een lekker kontje zeg! Haar naam is Leah Gotti, ze is 20 jaar en komt uit de US. Ze heeft een mooi atletisch gevormd lichaam en dat komt omdat ze veel wedstrijden zwemt. Haar rode haar i.c.m. d’r verleidelijke groene ogen, maken het plaatje helemaal compleet. Maar waarom ze nou met haar vingers in d’r kontje gaat…

Van Leah zijn er bij x-art.com 3 HD video’s te bekijken en honderden hoge resolutie foto’s. Wellicht de moeite waard om eens een kijkje te nemen?