Introducing Kimmy

X-art.nl is een lange tijd weg geweest om diverse redenen. Inmiddels zijn we na een server verhuizing weer terug (snelle en stabiele hoster) en doen we ons best om snel veel mooie X-art foto’s te plaatsen. Helaas zal dit niet in de juiste volgorde lukken, aangezien we enorm veel oude en nieuwe foto’s hebben. Onderstaand zie je Kimmy in “Introducing Kimmy”, maar we zagen haar ook al in “Triple Treat” enkele berichten terug. Maakt dit uit…? Waarschijnlijk niet zo veel, het gaat er uiteindelijk toch om dat er wat te zien valt. En dat is bij Kimmy zeker het geval, wat een erotische meid is zij toch! Ze heeft het lichaam van een fashion model en durft zelfs buiten zichzelf bloot te geven.

Meer zien van Kimmy? Ondanks dat zij een nieuw X-art model is, kan je via onderstaande afbeelding veel meer van haar te zien krijgen. En zeker ook hoge resolutie video’s.

Triple Treat

Maar liefst drie heerlijke X-art modellen deze keer. Brunette Salena Storm zit op de bank lekker geil te wezen en vanaf de trap kijken Aiden Ashley en Kimmy toe. Wat ze zien bevalt hen wel en al snel besluiten ze Salena maar een beetje te helpen. Dat wij hiervan mogen meegenieten maakt het natuurlijk helemaal leuk.

Meer zien? Via onderstaande banner bereik je X-art.com waar je naast foto’s ook geweldige video’s kan bekijken. Natuurlijk kan je makkelijk je gewenste X-art model opzoeken.