Getting Our Pussies Wet For You

De titel “Getting Our Pussies Wet For You” geeft al aardig weer wat je bij onderstaande foto’s kan verwachten. We zien de blonde meid Karla Kush en de brunette Melissa Moore. Beiden hebben er totaal geen moeite mee om elkaars kutjes te likken en ze zijn daarnaast ook beiden niet vies van seks met een man.

Foto’s kijken is leuk, maar wellicht zijn de bewegende beelden nog leuker. HIER kan je namelijk de bijbehorende preview video gratis bekijken. Het geeft een goed beeld van de professionaliteit van X-Art.com

Two Cocks For Karla

Als je 25 jaar bent is het niet verwonderlijk dat je al behoorlijk wat ervaring hebt op seksueel gebied. Dat is bij Karla Kush in ieder geval zeker het geval, want in “Two Cocks For Karla” zien we haar (hoe kan het ook anders) met twee mannen in de weer. En beide kan ze zeker behagen…

Zoals je wellicht bij de laatste berichten eerder hebt gemerkt, kunnen wij je wederom verwijzen naar de bijbehorende preview HD film. Deze is zeker de moeite waard om eens te bekijken. Hier klikken en de film zal gelijk in je browser geladen worden.

Suds and Sex

Voor velen zijn de x-art fotoshoots waarin twee vrouwelijke modellen te zien zijn toch wel favoriet. Onderstaand zien we “Suds and Sex” met twee blonde meiden die beiden uit de US komen. Alexa en Karla Kush om precies te zijn. Ze laten zien dat je in bad best lol met elkaar kan hebben. Zelf vind ik de foto’s wat matig qua “klasse”, het lijkt alsof hier minder dan normaal aandacht aan is besteed. Anderzijds laten ze weinig aan de verbeelding over…

De preview HD video is dan weer wel erg leuk om naar te kijken ondanks de korte duur. Bekijk deze hier helemaal gratis en voor niks.

Getting A Crush on Kush

Het rijtje met x-art modellen wordt al aardig lang en vandaag komt er weer een nieuwe bij. We zien in “Getting a crush on Kush” de 25 jarige Karla Kush. Deze blonde meid met schitterende blauwe ogen komt uit Amerika en heeft trouwens al meer erotisch werk op haar naam staan. Daarin is ze zeker niet alleen solo te zien, ze houdt namelijk van zowel mannen als vrouwen… (natuurlijk ook hier snel te bewonderen). Op onderstaande foto’s zien we Karla zich zelf lekker verwennen en ik kan alleen maar denken “ik zou haar doen!”

Helaas is er geen preview video te bewonderen, echter wel 77 hoge resolutie foto’s van “Getting a crush on Kush”. Daarnaast is er wel degelijk bewegend beeld, maar dan van Karla in andere shoots.