Jillian Begs For A Ride

Jillian is samen met Michael Vegas lekker een middagje naar het strand. Natuurlijk is Jillian te bewonderen in haar sexy bikini en is ze Michael wat aan het teasen. Je zou dan seks op het strand verwachten, maar beiden besluiten daar nog even mee te wachten. Knap hoor… zo geduldig.

De bovenstaande erotische foto’s laten natuurlijk al erg veel zien, maar bewegende beelden kunnen ook leuk zijn. Daarom ook deze keer een linkje naar de preview video van “Jillian Begs For A Ride“.

The Luckiest Man Alive

“The luckiest man alive”. Tja als je het bed mag delen met twee van de meest gewilde x-art.com modellen, dan voel je je op dat moment waarschijnlijk de gelukkigste man ooit. Hij heeft namelijk het genoegen om met Caprice en Jillian seks te mogen hebben en met deze twee meiden gaat het er altijd geil aan toe.

Bovenstaande foto’s laten al weinig aan de verbeelding over, kan je nagaan hoe de HD film er uit zal zien. Gelukkig kan je hier gratis een impressie van krijgen middels deze link.

Jillians Multiple Orgasms

Wederom zien we de 18 jarige Jillian en wel in “Jillians Multiple Orgasms”. Je kan je afvragen of deze titel wel terecht is als je de foto’s bekijkt. Immers enkel met zo’n vreemd gevormde seks toy in je vagina “roeren” zal waarschijnlijk geen orgasme opleveren. Echter als je de korte video preview bekijkt, zie je dat Jillian zichzelf eerst lekker aan het vingeren is.

Van Jillian is bij x-art.com nog veel meer te zien, wat dacht je van honderden foto’s en 4 HD films?

Superhot Sexting

Sexting is natuurlijk erg spannend en dan vooral als je dit doet met je partner die je volledig vertrouwd. Zo denkt Jillian Janson er ook over en ze maakt selfies die ze naar haar vriend stuurt. Ze weet dat hem dat erg geil maakt… Geheel toevallig (uch) komt er een ander X-art model aankloppen en wel Anny Aurora. En dit betekend dat de foto’s die gemaakt worden en opeens een stuk interessanter uit gaan zien…

Tja onder vrijwel alle foto’s zal je een banner te zien krijgen die doorverwijst naar X-art.com (lees zeker even de info pagina voor meer uitleg). Neem daar gerust eens een kijkje, de gratis tour is best de moeite waard.

Return of the Pussy Cat Burglar

Geen idee waarom X-art model Jillian bekend staat als “Pussy Cat Burglar”, maar ze is blijkbaar terug van weggeweest. Wel vreemd want het schijnt dat deze jonge dame uit de U.S.A. slechts 18 jaar jong is. Als je onderstaande foto’s bekijkt, zal je dat vast niet geloven. Ze is namelijk aardig bedreven in het seksuele spel samen met Tyler. In ieder geval een meid waar we vast snel meer te zien van krijgen…

Het blijkt trouwens dat X-art model Jillian al 5 foto- videoshoots op haar naam heeft staan en natuurlijk zijn deze allen te bekijken via x-art.com zelf.