Welcome To The Jungle

Eindelijk weer eens een lading schitterende foto’s van het erotische model Jill Kassidy. Deze 20 jarige meid is klein van stuk, maar heeft een schitterend lichaam en is altijd wel in voor seks. Dat ze dan ook nog eens bereid is om dit voor de camera te doen, maakt het voor ons alleen maar extra leuk.

Jill Kassidy in Welcome to the Jungle is ook in bewegend beeld te bekijken.

Secret Love

En eindelijk weer een foto galerie met Jill Kassidy in de hoofdrol. Waarom eindelijk? Het is gewoon een erg lekkere 20 jarige meid waarvan wij geen genoeg kunnen krijgen. Onderstaande foto’s hebben de titel “Secret Love” gekregen en of het idd geheime liefde is, maakt ons weinig uit. De gozer in kwestie is trouwens Jean Val (alsof iemand dat boeit).

Als je op zoek bent naar de preview video van Secret Love, dan mogen wij je verblijden met de link naar de gratis versie ervan.

The Call Girl

Jill Kassidy (nieuw X-Art girl) ligt in d’r lingerie samen met haar vriend op bed om de website van X-art.com te bekijken. Ze besluit een andere X-Art girl te bellen en wel haar favoriete Jill Kassidy, met het verzoek haar vriend te verrassen. Daar heeft Jill wel zin in en dit zorgt ervoor dat ze alle drie een behoorlijk erotische avond beleven.

Tja.. sommige fotoshoots lijken een verhaaltje te willen vertellen. In ieder geval zien we twee aantrekkelijke meiden (Naomi 19 jaar uit de USA en Jill 20 jaar tevens uit de USA) die de droom van vrijwel elke man waarmaken.

Zowel van Jill Kassidy als Naomi Woods is online veel meer te zien (ook HD films). Geen zin om te zoeken… klik gerust op onderstaande afbeelding om het jezelf een stuk makkelijker te maken.