Work It Sex At The Office

Als je op het kantoor aan het werk bent en je hebt Jessica als collega, is het dan vreemd dat je seksuele verlangens krijgt? Of is dit weer te zien als negatieve seksisme? Jessica denkt er gelukkig anders over als ze moet overwerken met Calvin en dan is zo’n bureau nog best handig ook om de liefde te bedrijven.

Natuurlijk ook deze keer weer een linkje naar de gratis preview video van “Work it Sex at the Office“.

Sex Drive

In “Sex Drive” zien we de destijds 20 jarige Jessica in een wel heel erg mooie auto. De leren bekleding zorgt ervoor dat ze al snel erotische gevoelens krijgt… Natuurlijk een flauwekul verhaaltje, maar ja… de foto’s zijn in ieder geval weer de moeite waard.

De foto’s zijn al erg geil te noemen, maar de gratis preview video laat helemaal weinig aan de verbeelding over. Wel jammer dat je daar maar een kleine minuut van kan genieten. De volledige film kan je vast wel ergens gratis vinden… of wordt gewoon x-art.com member. Zulk mooi werk verdient ook zeker z’n credits.

A Beautiful Place

Bijna 100 foto galeries hebben we al op x-art.nl geplaatst en op één of andere manier is “A Beautiful Place” de eerste met Jessica in de hoofdrol. En dat is op zich vreemd, aangezien deze geweldig mooie 20 jarige meid uit de VS al best veel op haar naam heeft staan bij x-art.com Maar ja.. we hebben nog heel wat in te halen en dan is het toch best leuk om nu de schitterende erotische zwart/wit foto’s te plaatsen.

De preview HD video van A Beautiful Place is trouwens wel in kleur. Dit geeft wel weer een ander beeld van Jessica en is minstens zo erotisch als de foto’s.