Introducing Miss Jones

Het is altijd leuk als X-art.com nieuwe modellen weet te vinden. niet dat ze daar veel moeite mee hebben, maar toch… Deze keer is het de mooie blonde dame Ivy Jones die zichzelf introduceert en hoe! Het is in ieder geval niet te zien dat dit haar eerste foto shoot is. Ps. kijk ook eens naar haar ogen, ze zijn in combinatie met haar totale uitstraling erg verleidelijk.

Meer zien van Ivy Jones..? Via onderstaande banner bereik je X-art.com waar je naast foto’s ook een geweldige video van haar kan bekijken. Even via “modellen” haar zoeken en je kan gelijk kijken. Of klik HIER voor een directe link naar de preview video in HD.

My Favorite Taboo

Ivy is terug voor haar 2e fotoserie en op wat voor manier! Lyra had haar namelijk ook al gezien en als biseksuele meid zag ze het wel zitten om Ivy uit te nodigen. Dat dit een zeer geslaagde keuze was, is wel te zien in “My Favorite Taboo”. Altijd heerlijk om twee mooie meiden zo met elkaar bezig te zien. Het laat weinig aan de verbeelding over.. alhoewel… als man zijnde kan je altijd nog fantaseren om mee te mogen doen met beide dames.

Natuurlijk zijn er niet alleen foto’s gemaakt van Ivy en Lyra. Als X-art.com member kan je de HD film bekijken. De trailer is trouwens ook wel te vinden via onderstaande afbeelding.