Fireball

Al eerder hebben we foto’s geplaatst met Heidi R in de hoofdrol, echter toen was ze samen te zien met een ander x-art model. Bij deze de solo fotoshoot “Fireball” waarin ze zichzelf op haar mooiste manier laat zien. Deze 21 jarige voormalig fashion model heeft Russische roots, maar woont tegenwoordig in Letland. Ze rookt en drinkt niet, maar is altijd in voor een erotisch avontuur… (goed zo meid).

De kans is groot dat op X-art.com spoedig meer te zien zal zijn van de mooie roodharige dame Heidi R. Wil je niks van haar missen… wellicht is lid worden van de club een optie?

Girl Crush

Wellicht het leukste genre binnen X-art… 2 geweldige vrouwelijke modellen die elkaar verwennen. In Girl Crush zien we de brunette Misty, zij is 19 jaar, komt uit Tsjechië en heeft al veel erotisch werk op haar naam staan. Heidi R is dan natuurlijk de “rood” harige, zij is 21 jaar en komt uit Letland. Het schijnt trouwens echt de moeite waard te zijn om eens naar Riga (hoofdstad) van Letland te gaan, veel vrouwen zijn daar adembenemend mooi en open qua karakter.. maar dat terzijde.

Via onderstaande afbeelding bereik je x-art.com waar je als member HD films kan bekijken en enorm veel foto’s. Via de welbekende porno tube sites is trouwens ook wel veel te vinden als je zoekt op x-art.