I Cook Naked

In “I cook naked” zien we Gina die besluit om naakt een lekker ontbijt te gaan maken voor Charles in de hoop om hem er toe verleiden om nog even snel seks te hebben voordat hij moet werken. Tenminste… dat is het verhaal achter deze foto sessie, maar zien we niet duidelijk terug (ook niet in de korte preview video). Maar ja.. wij kunnen slechts 17 foto’s plaatsen en als x-art.com member kan je per sessie er honderden zien.

Kijk gerust zelf naar de korte preview video in HD kwaliteit van I Cook Naked.

Deep Inside Gina

De titel “Deep inside Gina” is natuurlijk al veel zeggend en dan gezien de foto’s op twee manieren. Ze kan mannen gek maken met haar blowjob skills, maar diep in haar kutje geneukt worden is ook wel iets wat ze kan waarderen. Dit is inderdaad de 2e fotogalerie van het 23 jarige Russische model Gina op X-art. We gaan snel op zoek naar meer…

Echte X-Art fans zijn natuurlijk ook benieuwd naar de de gratis HD video preview van Deep Inside Gina. Het zal niet lang duren voordat je de volledige video via de welbekende porno tube sites kan vinden. Wel jammer want de credits behoren x-art.com toe. Als er nieuwe members bijkomen, kunnen ze weer even vooruit met nieuwe foto en fil shoots.

Fucking Unicorns

De titel “Fucking Unicorns” is wellicht vreemd, maar x-art.com heeft een hele verklaring voor de naam “Unicorns”, waarbij uitgelegd wordt dat je een link kan leggen met biseksuele mensen. lekker belangrijk… onderstaande foto’s zijn namelijk gewoon geil te noemen. We zien de 23 jarige Gina die uit Rusland komt en Edward. Van Gina gaan we trouwens snel meer zien en dat is wat ons betreft alles behalve vervelend.

Erotische foto’s bekijken is op z’n tijd al leuk te noemen, maar bewegend beeld maakt het net even wat leuker. Daarom ook deze keer een linkje naar de video van “Fucking Unicorns“.