Blondes Have More Fun

Eerder zagen we onderstaande drie blonde meiden al in de fotoshoot “Triple Blonde Fantasy” samen met de dolgelukkige Tyler. Echter daarvoor is er al eerder een foto sessie geweest met Lily Rader, Elsa Jean en Scarlett Sage, zonder Tyler. De toepasselijke naam is “Blondes Have More Fun” en het is inderdaad goed te zien dat de drie meiden behoorlijk wat lol met elkaar hebben beleefd.

Natuurlijk kunnen wij alleen maar de schitterende erotische foto’s plaatsen als promotie materiaal van X-art.com. Op zich is dit al erg leuk, maar bij x-art.com is wel veel meer te bekijken, zo ook geweldige HD films. Echter… je kan ook de titel van de foto’s even invoeren bij welbekende porntubes en wellicht zijn daar gratis films te bekijken.

Triple Blonde Fantasy

Seks hebben is meestal al erg leuk, seks met twee vrouwen kan het nog veel leuker maken en seks met drie vrouwen is al helemaal het einde. En dan al helemaal als het drie blonde X-Art modellen zijn van 18 / 19 jaar. Dit zullen de meesten van ons nooit overkomen, maar Tyler is dan wel weer de gelukkige. Hij heeft het genoegen om met Scarlett Sage, Lily Rader en Elsa Jean de “liefde” te bedrijven. Ach ja.. de foto’s spreken voor zich…

Naast bovenstaande 17 foto’s, zijn er bij x-art.com nog veel meer te bekijken van “Triple Blonde Fantasy”. Daarnaast is er natuurlijk ook een schitterende HD video te bekijken.