Fucking Hippie Chicks

Bij het woord “Fucking” zou je niet zo snel een x-art.com fotoshoot verwachten met twee meiden… Maakt mij niet uit, want we zien onderstaand twee van de meest populaire modellen van dit moment en wel: Kenna en Elena Koshka. Bekijk zeker meer van deze modellen, inmiddels heb ik al een leuke verzameling van beide dames.

Wist je dat je voor een bescheiden bedrag per jaar member kan worden van X-art.com en dan kan rekenen op duizenden foto’s in hoge resolutie en honderden films in HD kwaliteit. Toch beter dan wat je op deze site gratis kan bekijken toch?

Piano Concerto

Wederom zien we het vrij nieuwe model Elena Koshka en gelijk in haar mooiste fotoshoot tot nu toe wat mij betreft. Ze is samen te zien met James Deen in “Piano Concerto”. Blijkbaar heeft Elena ook een muzikaal talent? Haar naam doet trouwens vermoeden dat ze Russisch is, maar deze 21 jarige meid komt toch echt uit de USA.

Jammer genoeg zijn er van “Piano Concerto” alleen maar foto’s beschikbaar en niet zoals gebruikelijk een gratis preview video in HD. Als x0-art.com member kan je natuurlijk wel de volledige film bekijken.

Pure Gold

X-art heeft er weer een nieuw Russisch model bij en wel de 21 jarige Elena Koshka. Voor haar debuut mag ze een solo shoot laten maken en met goud verf in de weer. Ze blijkt behoorlijk creatief er mee te zijn, maar wat ze nou in haar kontje stopt…? Wat mij betreft had ze de verf en but plug wel achterwege mogen laten.

Ach ja… de gratis preview video van Elena geeft toch weer een heel ander beeld.

Sex For Three By The Sea

Seks bij de zee en dan ook nog eens een trio..? Tja.. bij X-art is niks te gek. We zien trouwens een nieuw model en wel de 21 jarige Elena Koshka (de brunette). De andere meid is Kenna.

Genoten van de foto’s..? Bekijk dan zeker ook de gratis preview video. Duurt een minuutje maar wellicht lang genoeg om even helemaal in de sfeer te komen: Sex for three by the Sea.