Tantalizing Fox

X-art.com is gevestigd in Amerika, maar ondanks dit gegeven hebben ze veel erotische modellen in Oost Europa onder contract staan. De reden is eenvoudig, er wonen simpelweg erg veel mooi jonge vrouwen in landen als Tsjechië e.d. Onderstaand zien we het model Chrissy Fox, deze 21 jarige dame komt uit… je raad het al… Tsjechië. Wist je trouwens dat de vrouwen daar best open zijn voor mannen uit het westen?

Het wordt voorspelbaar, maar ook nu kan je weer rekenen op een korte video van de film “Tantalizing Fox“. Hij duurt maar liefst 47 seconde, maar je kan vast wel de volledige film opzoeken op een “porn tube”.

Every Guys Perfect Threesome

Als je seks mag hebben met twee van zulke mooie meiden, dan is dat inderdaad een perfecte trio. Maar waarschijnlijk zullen de meeste van ons überhaupt geen seks hebben met een meid als Carrol (de brunette) of Chrissy Fox (blondine). Beide meiden zijn 21 jaar en komen uit Tsjechië. Naast onderstaande foto’s kan je ook weer een korte video bekijken, is toch altijd wel leuk wat bewegende beelden.

Zoals alle foto’s op x-art.nl zijn deze beschikbaar gesteld door x-art.com als promotie materiaal.

Hot Winter Fox

Chrissy Fox… een bloedmooie meid uit Tsjechië en slechts 21 jaartjes jong. Volgens de verhaallijn van onderstaande fotoshoot “Hot Winter Fox” heeft ze al een vriend. Zelfs al een half jaar en om dat te vieren wordt ze heerlijk gemasseerd voor de openhaard. Bij alleen masseren blijft het natuurlijk niet. In ieder geval krijgen de foto’s een behoorlijke extra erotische lading gezien haar prachtig glimmende naakte lichaam.

ps. Massage olie en condooms gaan niet goed samen, gebruik dan liever een product op waterbasis.

Van Chrissy Fox is trouwens nog veel meer te zien, zelfs trioseks gaat haar niet te ver. Zoek maar eens op “Every Guy’s Perfect Threesome” bij x-art.com. (Al zal deze fotoshoot t.z.t. ook wel op deze website komen)