Pink Kitty

Chloe Couture is een blonde 19 jarige meid die naast haar studie voor X Art erotisch modellen werk doet. Ze houdt van katten, mode en romantische seks. Vreemd dat ze ook aangeeft op school al verschillende jongens een blow job heeft gegeven en nu een stap verder wil gaan. Klinkt niet echt romantisch… In Pink Kitty laat ze zich van haar mooiste kant zien. Ook heeft ze een enorme seks toy en deze kan ze best diep in haar roze kutje krijgen (arme meid… wat doe je jezelf toch aan…).

Naast bovenstaande fotoshoot is er bij X-art.com nog meer te zien van Chloe Couture. Nog niet heel erg veel, maar wel minimaal twee HD films.

Chloe In Couture

Eerder zagen we Chloe Couture al met solo foto’s in “Pink Kitty”, maar nu laat ze zien dat ze ook wel in is voor het “echte werk” en wel samen met Tyler. Opmerkelijk voor een vrij jong en nieuw X-Art model is het gegeven dat Chloe aardig wat schaamhaar heeft staan. Gelukkig is rondom haar schaamlippen dan weer wel alles netjes bijgewerkt..

Bij X-art.com kan je rekenen op meer dan 50 modellen van gemiddeld een jaar of 20. Er zijn tienduizenden hoge resolutie foto’s te bewonderen en honderden HD films. Member worden is niet gratis, echter wel de moeite waard.