Hungry For Your Love

En daar hebben we Cherry Kiss weer. Eerder zagen we haar al solo in “Time to Ride” en nu in “Hungry for your love” samen met Lutro. Helaas is bij x-art.com haar “model” pagina nog steeds niet aangevuld, zodat we niet kunnen vermelden hoe oud Cherry is en waar ze vandaan komt. Niet dat dit veel uitmaakt, immers het gaat toch vooral om onderstaande foto’s. Daar is prima op te zien dat ze wel raad weet met de stijve paal van Lutro.

Momenteel is er niet veel meer te zien van Cherry Kiss bij X-art.com tenzij je graag de HD video’s van haar weel bekijken en de foto’s in nog hogere resolutie.

Time to Ride

Onderstaand de nieuwste fotoshoot van X-art model Cherry Kiss. Hoe ze echt heet.. geen idee. Het is zelfs niet bekend hoe oud deze blonde dame is en waar ze vandaan komt. In ieder geval is de titel “Time to Ride” wel toepasselijk bij de foto’s. En als je wel van “paardrijd meiden” houdt, zal je het vast wel leuk vinden zo’n zadel met dildo. Persoonlijk heb ik niet zo veel met paarden…

Bij X-art.com is naast meer foto’s en de HD film van “Time to Ride” ook “Hungry for your love” te zien, hier is te zien dat ze ook wel raad weet met een echte mannen leuning.