Fill Her Up

En alweer een fotoshoot met Carrie in de hoofdrol. X-art heeft er voor gekozen om de titel “Fill her up” te geven en gezien de foto’s is die wel heel toepasselijk. Charles mag haar namelijk lekker vullen met z’n stamper en afvullen met z’n lading zaad. Waarschijnlijk doet Carrie ook wel wat haar best om d’r wat uit te persen… Tja je moet er van houden.. zo’n lekker kutje met een lading mannenpap…

Bovenstaande “Fill her Up” foto’s zijn ook op X-art.com zelf te bekijken met als bonus de kleine minuut durende video.

So Tight It Hurts

De titel “So tight it hurts” is wel wat vreemd gekozen als je het mij vraagt. Onderstaand zien we namelijk Carrie in een solo fotoshoot en de titel geeft de suggestie dat ze een wel heel erg nauw kutje heeft. Zo strak dat het zeer doet als ze gepenetreerd wordt. Nou daar heeft ze volgens mij ook niet zo last van, want van Carrie heb ik al meer kunnen plaatsen waarin ze anders laat zien. Ach.. het maakt mij verder weinig uit, het is een mooie meid en het is geen straf om haar te mogen bekijken.

Van Carrie is meer te zien op x-art.nl via de modellen categorieën aan de rechter kant, maar bij x-art.com kan je vast nog veel meer van haar bekijken.

Summer Lovers

De titel “Summer Lovers” doet vermoeden dat X-Art een zomerse fotoshoot heeft gemaakt, maar het lijkt alleen maar te verwijzen naar de periode van het jaar. En dan is het jammer dat de zomer in Nederland nog niet echt lekker op gang komt. Gelukkig kan je het wel warm krijgen van onderstaande foto’s. We zien namelijk de twee lekkere meiden Carrie en Alecia. Ze hebben trouwens wel een heel erg vreemd Seks speeltje, met een soort rad… wie weet hoe zo’n ding heet mag het zeggen…

Het zal je vast niks verbazen, maar ook bij deze de link naar de gratis preview video van Summer Lovers.

These Girls are on Fire

Alena (23 jaar, uit Hongerije en de meest blonde) is een vrij nieuw x-art model die we o.a. al tegen kwamen in “Czechmates”. In “These Girls are on Fire” laat ze zien dat ze ook veel plezier kan beleven aan een foto en filmshoot met een ander vrouwelijk model. De ander is trouwens Carrie (20 jaar en komt uit Amerika). Naast veel lol blijken beide dames elkaar zeker ook seksueel te kunnen behagen en dan is het wederom erg fijn dat wij er van mee mogen genieten.

De foto’s laten al weinig aan de fantasie over, maar als je de bewegende beelden bekijkt is de kans groot dat je meer wil zien. Bekijk hier gratis de intro van These Girls are on Fire.