4Way in 4K

Brunette of roodharige..? Waarom zou je moeten kiezen als je beide kan krijgen? In “4Way in 4K” zien we (wederom) Caprice en de roodharige Anny Aurora samen met Marcello en Jean. De champagne vloeit rijkelijk en dan weet je het wel… in ieder geval was het een gezellige avond voor alle vier… #sexismkissmyass!!!!

Het wordt misschien voorspelbaar, maar voor de liefhebbers weer een link naar de bijbehorende gratis HD film preview van “4Way in 4K“.

The Luckiest Man Alive

“The luckiest man alive”. Tja als je het bed mag delen met twee van de meest gewilde x-art.com modellen, dan voel je je op dat moment waarschijnlijk de gelukkigste man ooit. Hij heeft namelijk het genoegen om met Caprice en Jillian seks te mogen hebben en met deze twee meiden gaat het er altijd geil aan toe.

Bovenstaande foto’s laten al weinig aan de verbeelding over, kan je nagaan hoe de HD film er uit zal zien. Gelukkig kan je hier gratis een impressie van krijgen middels deze link.

Caprice fun in the sun

Aangezien veel X-Art liefhebbers Caprice als meest favoriete model zien, bij deze maar weer eens een oude fotosessie (uit 2011) van haar en wel met de toepasselijke titel  “Caprice Fun in the Sun”. We zien haar genieten van een dagje strand en het lekkere warme zeewater. Natuurlijk ontdoet ze zich al snel van haar strandkleding. Jammer dat het een bewolkte dag was, maar het mocht de pret niet drukken.

Meer zien van Caprice..? Via onderstaande banner bereik je X-art.com waar je naast foto’s ook geweldige HD video’s kan bekijken van deze lekkere meid.

Hot Bath

Zoals vaker aangegeven hebben we nog enorm veel “oude” X-Art foto’s en het wordt toch wel eens tijd om deze langzaam aan ook te plaatsen. We starten met een fotoshoot uit 2010 en wel “Hot Bath”. We zien het welbekende model Caprice (ook wel bekend als Little Caprice). In de afgelopen 7 jaar is ze wel degelijk veranderd, maar zeker weten dat iedere Caprice liefhebber haar onderstaand zal herkennen. We zien haar eerst op d’r balkon zichzelf langzaam ontdoen van haar kleding, om vervolgens een warm bad te nemen. Natuurlijk kan ze het dan ook niet laten om zichzelf lekker te gaan verwennen.

Caprice doet zeker niet alleen erotisch modellen werk voor X-art.com echter daar is ze naar onze mening wel op haar mooist te zien.

Wet Perfection

Bij deze wederom een foto serie met Caprice in de hoofdrol en wel samen met Uma Jolie. Toch wel leuk om haar eens niet te zien met haar vriend Marcello, maar met een meid die m.i. nog aantrekkelijker is dan zij zelf. De titel van de fotoshoot “Wet Perfection” is natuurlijk erg passend, nat en naakt.. zo zien we ze graag toch? In ieder geval lijkt het alsof beide meiden niet genoeg van elkaar kunnen krijgen en dan is het weer jammer dat er maar 17 foto’s te zien zijn.

Via X-art.com kan je natuurlijk nog veel meer zien van Little Caprice, maar helaas is de gratis preview wat beperkt te noemen. Nog even geduld voordat je op deze site meer kan bekijken…