Then They Were Three

En weer eens schitterende foto’s van Susie, maar deze keer is ze niet alleen. In “Then they were Three” zien we haar samen met Baby en Tyler. De foto’s zijn in 2012 gemaakt en er is staat een schitterende HD preview film online. Voor een trio seks shoot is het mooi om te zien dat de beide blonde meiden ook lekker veel aandacht voor elkaar hebben en niet alleen maar de gelukkige gozer willen verwennen.

Zoals gezegd staat er ook een preview film online van Then they were Three.

Yeah Baby!

Het is niet zo gek dat de meeste X-Art modellen een artiestennaam gebruiken. Onderstaand zien we namelijk de destijds 18 jarige “Baby” die uit Letland komt. De foto’s zijn gemaakt in 2013 en wel op een typische x art manier. Naast onderstaande heeft ze nog veel meer op haar naam staan en gelukkig kunnen wij spoedig nog minimaal 8 fotoshoots laten zien (en dan zeker niet alleen solo).

Kan je niet wachten om meer te zien van deze blonde schone? Klik op onderstaande afbeelding en je kan vervolgens de zoek functie gebruiken. Helaas is het wel zo dat je op de term “Baby” iets meer te zien krijgt dan enkel haar werk. Je zal ook de shoots te zien krijgen met “Baby” in de titel.