Aurora Wants It All

En daar hebben we Aurora Belle weer, eerst zagen we deze 18 jarig meid al in “Teenage Dream” solo, maar nu samen met Jean Val Jean in “Aurora Wants it All”. Deze fotoshoot is wat mij betreft al een stuk mooier dan d voorgaande, alleen op sommige foto’s vind ik de uitstraling van Aurora wat minder. Anderzijds… ze is nog maar een beginnend X Art model. Ze kan (en mag) nog wel veel leren.

Het is wel jammer dat we geen bewegend beeld kunnen plaatsen, dat maakt de shoot wellicht een stuk interessanter. Natuurlijk kan je via onderstaande afbeelding wel rekenen op HD video’s.

Blonde Teenage Dream

In “Blonde Teenage Dream” zien we Aurora Belle als solo X-Art model. Deze blonde dame is slechts 18 jaar en komt uit de US. Ondanks haar leeftijd weet ze al zeker dat ze het wil gaan maken in de wereld van erotiek. Ze houdt ervan om zich zelf bloot te geven en durft ook zeker een stap verder te gaan. In “Aurora Wants it All” laat ze zich namelijk diep in haar maagdelijke kutje neuken. (De foto galerij zullen we snel plaatsen). Maar laten we vooral eerst even van haar alleen genieten. Immers het is een mooie dame (alleen haar uitstraling vind ik zelf wat minder).

Kan je niet wachten om meer te zien van Aurora Bella…? via “models” kan je via onderstaande banner haar opzoeken.