Introducing Anya

Anya Olsen zagen we al eerder met Caprice in “Caprice swaps cocks” en met een gozer in “Forbidden Fruit”. Echter Anya is nog niet zo heel lang een erotisch model voor X-art.com en dan is het toch wel leuk om enkel foto’s van haar eerste shoot te kunnen plaatsen. Natuurlijk is daar de titel ‘Introducing Anya” voor gebruikt en we zien haar in typische x art stijl. Deze dame is trouwens 21 jaar, komt uit de USA en studeert nog. Naast haar studie doet ze partime erotisch werk.

Wist je dat X-art.com meer dan 50 modellen onder contract heeft staan? Van al deze kan je vaak tientallen HD films en duizenden foto’s bekijken. Tenminste als je member wordt. Gratis is er gelukkig ook best veel te zien.

The Ranch Hand

Wederom een post met Anya Olsen in de hoofdrol (alsof dat een straf is) en wel met de fotoshoot “The Ranch Hand”. Zoals de titel al doet vermoeden heeft X Art een boerderij als decor gebruikt. In de paardenstal zien we Anya samen met.. geen idee hoe die gozer heet… lekker belangrijk ook. Nadat ze lekker door hem geneukt wordt, maakt ze het af met een blowjob. Jammer dat ze al zijn zaad in d’r gezicht krijgt en dat zonder veiligheidsbril… foei.

Mijn inspiratie is een beetje op om bij elke x-art.com banner een verhaaltje te schrijven… ik zou zeggen neem eens een kijkje door er op te klikken.

Caprice Swaps Cocks

Zoals beloofd bij deze de eerste foto serie van Caprice op x-art.nl Zij heeft als één van de meest populaire X-art modellen er veel meer op haar naam staan en natuurlijk mag je deze ook hier spoedig verwachten. Zij staat trouwens ook wel bekend als “Little Caprice’, want deze Tsjechische dame is niet erg groot. Veel van haar werk doet ze trouwens samen met haar vriend Marcello. In “Caprice Swaps Cocks” zien we dat ze het beiden niet zo lastig vinden elkaar te delen. Immers Anya Olsen en Michael Vegas zijn ook van de partij. Al met al een behoorlijk geile bedoeling allemaal, waar velen van ons alleen van kunnen dromen… (zelf vind ik Caprice trouwens niet het lekkerste x-art model… haar gezicht doet me soms denken … laat maar).

Forbidden Fruit

Soms heeft een jonge vrouw gewoon wel zin in “Forbidden Fruit”. Schoolmeid Anya Olsen zit op de bank haar bakje met fruit te eten, totdat Jean Val Jean haar komt bezoeken. En in zijn pik heeft Anya wel zin, vooral “doggy style” is wel iets wat ze kan waarderen. Ze schijnt trouwens ook geen moeite te hebben met meerdere orgasmes achter elkaar.

De omschrijving heeft wel een heel hoog “porno” karakter. Toch is op onderstaande foto’s goed te zien dat X-art.com er altijd in slaagt om alles te laten zien maar “beautiful erotica” blijft waarmaken.

Via onderstaande banner kan je nog veel meer zien van Anya, gewoon even haar naam invoeren in het zoekformulier en Bingo!