4Way in 4K

Brunette of roodharige..? Waarom zou je moeten kiezen als je beide kan krijgen? In “4Way in 4K” zien we (wederom) Caprice en de roodharige Anny Aurora samen met Marcello en Jean. De champagne vloeit rijkelijk en dan weet je het wel… in ieder geval was het een gezellige avond voor alle vier… #sexismkissmyass!!!!

Het wordt misschien voorspelbaar, maar voor de liefhebbers weer een link naar de bijbehorende gratis HD film preview van “4Way in 4K“.

Superhot Sexting

Sexting is natuurlijk erg spannend en dan vooral als je dit doet met je partner die je volledig vertrouwd. Zo denkt Jillian Janson er ook over en ze maakt selfies die ze naar haar vriend stuurt. Ze weet dat hem dat erg geil maakt… Geheel toevallig (uch) komt er een ander X-art model aankloppen en wel Anny Aurora. En dit betekend dat de foto’s die gemaakt worden en opeens een stuk interessanter uit gaan zien…

Tja onder vrijwel alle foto’s zal je een banner te zien krijgen die doorverwijst naar X-art.com (lees zeker even de info pagina voor meer uitleg). Neem daar gerust eens een kijkje, de gratis tour is best de moeite waard.