Morning Desires

En zoals beloofd meer foto’s van het Tsjechische model Angie en wel in “Morning Desires”. Zoals de titel al aan geeft, wordt Angie ‘s morgens wakker en wel naast Tyler. Als ze zijn odol ziet, wordt ze toch wel wat geil en begint ze zichzelf te vingeren. Tyler wordt wakker en kan natuurlijk weinig anders dan lekker met haar te vrijen. Flauwekul verhaal natuurlijk, een ochtend pik smaakt echt niet lekker. Hoe dan ook, de foto’s zijn in 2013 gemaakt.

Vanaf 2012/2013 begon x-art.com met het toevoegen van preview video’s van goede kwaliteit bij de gratis foto galleries, zodoende kan ik dus linken naar de gratis “Morning Desires” video.

Dream come true

En als ik dan toch bezig ben met oudere foto’s van Susie te plaatsen… bij deze dan ook maar eens eentje met een lesbisch thema. De donkerharige meid is Angie en zij komt uit Tsjechië. Toen de foto’s gemaakt zijn was ze 22 jaar oud. Voor x-art.com heeft Angie meer gedaan dan alleen deze samen met Susie, maar niet heel veel. Ik zal snel meer van haar zoeken.

Jammer genoeg kan ik geen filmpje van “Dream Come True” erbij plaatsen, maar als x-art.com member kan je die eenvoudig opzoeken.