HOT Coffee

De verhaallijn van “HOT Coffee” begint in ieder geval goed. Alina H is in de ochtend lekker koffie aan het zetten voor haar zelf en voor Edward. En dat is precies wat een man nodig heeft ‘s ochtends vroeg. Dat ze er ook nog eens erg sexy uitziet is natuurlijk ook mooi meegenomen. Maar ‘s morgens vroeg ook nog eens seks… ?

Ach.. of je nou een liefhebber bent van ochtend seks of niet… de foto’s zien er natuurlijk weer schitterend uit. En dan kan je ook nog eens de gratis preview video bekijken van HOT Coffee.

Your Luckiest Night

De titel “Your Luckiest Night” zegt al genoeg over onderstaande foto’s. Tenminste… gezien van uit de positie van de gozer (Edward). Hij heeft het genoegen met twee nieuwe x-art modellen en wel: Alina H en Naomi B. Alina (de 27 jarige Russische dame) zagen we al in “Hot Euro Brunettes” en voor Naomi (25 jarige uit Tsjechië) is dit de eerste shoot.

Yes! Eindelijk kan ik weer eens een link plaatsen naar de schitterende bijbehorende preview video van Your Luckies Night, maar via onderstaande banner kan je nog veel meer gratis foto’s en video’s bekijken.

Hot Euro Brunettes

Het gaat maar door bij X-art.com met nieuwe erotische modellen. Onlangs hebben ze er weer twee Russische meiden bij en wel Alina H (slag in d’r haar) en Sasha Rose (stijl haar). Beide dames zijn 27 jaar en ze hebben als droom om met wat Amerikaanse hulp door te breken in de wereld van erotiek. In “Hot Euro Brunettes” laten ze zeker zien potentie te hebben.

Bovenstaande foto’s zijn al schitterend als je het mij vraagt, maar persoonlijk vind ik de korte video’s die x-art.com er bij plaatst ook altijd wel even leuk om te bekijken. Maar helaas… deze hebben ze er niet bij gestopt.