Suds and Sex

Voor velen zijn de x-art fotoshoots waarin twee vrouwelijke modellen te zien zijn toch wel favoriet. Onderstaand zien we “Suds and Sex” met twee blonde meiden die beiden uit de US komen. Alexa en Karla Kush om precies te zijn. Ze laten zien dat je in bad best lol met elkaar kan hebben. Zelf vind ik de foto’s wat matig qua “klasse”, het lijkt alsof hier minder dan normaal aandacht aan is besteed. Anderzijds laten ze weinig aan de verbeelding over…

De preview HD video is dan weer wel erg leuk om naar te kijken ondanks de korte duur. Bekijk deze hier helemaal gratis en voor niks.

An Erotic Encounter

Alexa is een x-art model van 20 jaar uit de USA die al veel erotisch werk op haar naam heeft staan voor X-art.com. In “An Erotic Encounter” ligt ze op de bank zichzelf lekker te vingeren als heel toevallig Chad langskomt. Of het helemaal toevallig was… Alexa wist stiekem al dat hij zou komen en hoopte op deze manier hem te kunnen verleiden. En dat is zeker gelukt gezien de onderstaande foto’s.

Via onderstaande banner bereik je X-art.com waar je als member alle HD films en duizenden foto’s kan bekijken. Echter populaire X art films zijn ook wel te vinden via de welbekende porno tube sites.

Cum For A Ride

Alexa is dol op paarden en is met haar vriend Michael Vegas op de Unicorn Ranch. Lena komt ook gezellig langs en de biseksuele gevoelens van Alexa worden hierdoor wat geprikkeld. Voor Michael totaal geen probleem trouwens.

Tja de X-art verhaaltjes slaan soms werkelijk nergens op, maar alsof dat belangrijk is… zeker weten dat velen van ons ook wel zo’n rollenspel zien zitten.

Naast bovenstaande foto’s is er op X-art.com nog veel meer te zien, ook bewegende beelden in mooie kwaliteit.