These Girls are on Fire

Alena (23 jaar, uit Hongerije en de meest blonde) is een vrij nieuw x-art model die we o.a. al tegen kwamen in “Czechmates”. In “These Girls are on Fire” laat ze zien dat ze ook veel plezier kan beleven aan een foto en filmshoot met een ander vrouwelijk model. De ander is trouwens Carrie (20 jaar en komt uit Amerika). Naast veel lol blijken beide dames elkaar zeker ook seksueel te kunnen behagen en dan is het wederom erg fijn dat wij er van mee mogen genieten.

De foto’s laten al weinig aan de fantasie over, maar als je de bewegende beelden bekijkt is de kans groot dat je meer wil zien. Bekijk hier gratis de intro van These Girls are on Fire.

Four Play

In “Four Play” zien we twee x-art modellen seks hebben met twee gozers. Zo’n situatie zal voor de meeste van ons nooit gebeuren en het is ook maar de vraag of het wel echt leuk zou zijn… maar ja, bij X Art is alles mogelijk toch? We zien trouwens twee nieuwe modellen. Alena is de blonde meid, zij is 23 jaar en komt uit Hongarije. De brunette (Katerina) is tevens 23 jaar, maar komt uit Tsjechië.

Naast bovenstaande foto’s kan je wederom rekenen op een mooie preview video van een kleine minuut. Als member kan je de volledige HD video bekijken…