The Apple Of My Pussy

De lijst met x-art modellen wordt alleen maar langer, want vandaag is er weer een nieuwe bijgekomen. We zien op onderstaande foto’s namelijk het nieuwe erotische model Alecia in “The Apple of my Pussy”. Zij is 19 jaar en komt uit Rusland. Wat ze met appels heeft… geen idee. Het is weer eens wat anders dan een aardbei of banaan die eerder geassocieerd worden met erotiek.

In het gratis intro video’tje van The Apple of my Pussy, wordt trouwens meer duidelijk wat appels te maken hebben in de verhaallijn. We zien namelijk eerst Edward een appeltje voor Alecia snijden… wat een lieverd toch…pff.

Summer Lovers

De titel “Summer Lovers” doet vermoeden dat X-Art een zomerse fotoshoot heeft gemaakt, maar het lijkt alleen maar te verwijzen naar de periode van het jaar. En dan is het jammer dat de zomer in Nederland nog niet echt lekker op gang komt. Gelukkig kan je het wel warm krijgen van onderstaande foto’s. We zien namelijk de twee lekkere meiden Carrie en Alecia. Ze hebben trouwens wel een heel erg vreemd Seks speeltje, met een soort rad… wie weet hoe zo’n ding heet mag het zeggen…

Het zal je vast niks verbazen, maar ook bij deze de link naar de gratis preview video van Summer Lovers.

Black Lace Blonde Hair In My Bed

De 19 jarige Alecia uit Rusland zagen we al eerder in twee fotogaleries waarbij fruit een hoofdrol speelde. Nu is ze te zien met Charles en wel op een super erotische en typische X-Art manier. “Black lace” staat trouwens letterlijk voor “zwart kant” en wat mij betreft mag haar kanten sexy pakje wel wat eerder uit.

Zoals onze vaste bezoekers inmiddels wel zullen weten, ook nu weer een linkje naar de geweldige HD video preview.

Peel Me Open

De 19 jarige Alecia uit Rusland zagen we al eerder in “The Apple of my Pussy” en nu is ze weer fruitig te bewonderen in “Peel me Open”. Waarom fruitig..? Ze heeft daar blijkbaar wat mee, want nu doet ze behoorlijk erotisch met een sinaasappel. Ieder z’n ding natuurlijk en wat ons betreft is zij zeker een verrijking op onze website.

Bekijk gerust het demo filmpje van “Peel me Open” om te zien hoe goed Alecia is met een stukje fruit…