Unforgettable View Part 2

Na deel 1 is het nu natuurlijk hoog tijd voor het 2e deel. Eerst zagen we Addison vooral mooi wezen in d’r eentje en dan zou je kunnen denken “ik zou haar doen”. Helaas is er iemand je net voor geweest zoals je op onderstaande foto’s kan zien.

Bovenstaande fotoshoot komt uit 2012 en natuurlijk kunnen wij deze plaatsen dankzij het promotiemateriaal van X-Art.com Daar zijn trouwens zeker ook de oudere foto’s en films te bekijken als member. Gratis rondkijken kan vanzelfsprekend ook.

Unforgettable View Part 1

Bij deze weer eens een oudere foto galerij en wel “Unforgettable View Part 1” waarin we de mooie dame Addison krijgen. De foto’s zijn gemaakt in 2012 en destijds was deze Tsjechische meid 21 jaar oud. Ze is trouwens maar een kleine 2 jaar X-art model geweest, maar gelukkig kunnen we wel wat meer plaatsen dan enkel de onderstaande foto’s. Er komt namelijk minimaal nog een “Part 2” aan šŸ˜‰

Addison heeft gelukkig ook nog wel wat erotische video’s op haar naam staan. Bezoek gerust x-art.com en gebruik even de zoekfunctie voor een gratis impressie.