Info

X-art.com is al vele jaren één van de meest populaire adult sites waar je gratis wel wat kan bekijken (foto’s en video’s) en tegen betaling enorm veel meer. Als zogenaamde X-art affiliate ontvangt X-art.nl bijna elke week nieuwe foto galeries die voor promotie doeleinden online geplaatst kunnen worden. Het leuke is dat we per foto serie er 17 in vrij hoge resolutie kunnen plaatsen. Natuurlijk zijn er ook veel foto’s voorbehouden voor de members, echter het is zeker geen gemis dat wij deze niet kunnen plaatsen. Ons doel is dan ook om onze bezoekers te voorzien van vele gratis erotische x-art foto’s. Helaas is het wel zo dat het gebruikte galerij script (plugin) niet altijd de volle resolutie weer geeft. Het is maar net hoe groot je beeldscherm is (galerij past zich automatisch aan). Op bijvoorbeeld je desktop kan je profiteren van het volledige formaat (1200 x 800 of 800 x 1200).

Helaas hebben wij in het verleden nogal wat hotlink problemen gehad en dat i.c.m. een slome hoster zorgde voor rokende servers en hoge kosten. Om deze reden hebben we een pluging geïnstalleerd die dit kan voorkomen. Dit betekend ook dat het niet mogelijk is om middels een rechter muisklik afbeeldingen op te slaan. De echte computer nerds zullen hier vast wat op kunnen bedenken… maar je kan ook even contact met ons opnemen. We zijn best bereid om foto’s door te sturen van je favoriete x-art model.

Hebben we trouwens al verteld dat deze website mede mogelijk is gemaakt door X-art.com? Voor $100 per jaar kan je genieten van 750+ HD films en 10.000+ foto’s. Betaling is mogelijk via creditcard, PayPal, e.d. Regelmatig kan je voor een veel lager bedrag kennismaken met het member gedeelte. Hebben wij er ook wat aan…? Ja zeker! Maar liefst 15% van de behaalde omzet en dat zal mooi de kosten kunnen dekken. Geen zin om member te worden, maar wil je deze website wel ondersteunen? Je mag altijd een donatie doen 😉