Slippery When Wet

Vandaag is toch wel een bijzondere dag, waarom…? Sinterklaas met al z’n zwarte (en witte) pieten zijn weer in het land. De intocht in Dokkum verliep gezellig en Friesland heeft vandaag laten zien een trots volk te zijn šŸ™‚ Maar het is ook een dag waarbij de winter z’n intrede lijkt te doen. En dan is het toch fijn dat de nieuwste foto’s van Sybil een warm gevoel kunnen geven.

X-art.com heeft inmiddels weer wat nieuwe foto’s online geplaatst die gebruikt mogen worden ter promotie. Zo ook bovenstaande reeks “Slippery when wet”. Helaas staan er geen preview video’s online, maar via onderstaande banner kan je vast wel wat leuks vinden.

Summer Sex With Sybil

Wellicht zijn de x-art foto’s waarin twee super sexy meiden te zien zijn, wel de meest populaire. En vandaag hebben wij het genoegen om twee nieuwe modellen te introduceren. De blonde meid is 23 jaar en komt uit TsjechiĆ«, de brunette is 22 jaar en komt uit OekraĆÆne. Beide zijn bi-seksueel en daar is wat ons betreft helemaal niks mis mee!

Meer zien van Sybil en Summer? Er staat weer een geweldige preview video klaar bij X-Art.com. Het is alleen jammer dat die maar een kleine minuut duurt…