Tight Pink and Gold

De 19 jarige Milla uit Oekraïne zagen we al eerder bij X-Art en het lijkt erop dat ze nog wel meer gaat laten zien van zich zelf. Vandaag kunnen wij namelijk de fotogalerie “Tight Pink and Gold” plaatsen, waarbij “thight pink” zeker van toepassing lijkt te zijn. Echter “Gold” kunnen wij niet plaatsen… (misschien wordt dat in de video wel duidelijk).

Bekijk dus zeker ook de video preview “Tight Pink and Gold“! En nou maar hopen dat Milla nog meer “werk” op haar naam gaat zetten.

Milla Goes Nuts For Doughnuts

De 19 jarige Milla uit Ukraine zagen we al eerder in “Introducing Milla“. Nu kunnen we zien dat deze slanke meid donuts blijkbaar associeert met seks. Maakt ons verder niet uit, het is leuk om naar haar te kijken.

De demo film is trouwens leuker dan de bovenstaande foto’s. We mogen eerst 20 seconde meegenieten hoe ze haar donut eet en vervolgens allemaal scenes waarin ze zichzelf aan het verwennen is.

Introducing Milla

Het is eigenlijk wel grappig dat X-art.com (gevestigd in Amerika) vele modellen uit Europa heeft. Zo ook het nieuwe 19 jarige model Milla, zij komt namelijk uit Ukraine. In de foto shoot “Introducing Milla” laat ze zich zelf van d’r mooiste kant zien. Vele zullen waarschijnlijk denken: “Geef haar eens wat te eten”, echter ze heeft wel een cup 35D en haar borsten zien er nou niet echt nep uit. Daarnaast zal het ook wel met d’r houding te maken hebben. Wel jammer is het gegeven dat er weer een badkamer als decor gebruikt is…

Op x-art.com is nog niet veel te zien van Milla, maar natuurlijk wel weer een HD film voor betalende leden en een preview video voor de geen die er geen geld voor over hebben.