Summer Lovers

De titel “Summer Lovers” doet vermoeden dat X-Art een zomerse fotoshoot heeft gemaakt, maar het lijkt alleen maar te verwijzen naar de periode van het jaar. En dan is het jammer dat de zomer in Nederland nog niet echt lekker op gang komt. Gelukkig kan je het wel warm krijgen van onderstaande foto’s. We zien namelijk de twee lekkere meiden Carrie en Alecia. Ze hebben trouwens wel een heel erg vreemd Seks speeltje, met een soort rad… wie weet hoe zo’n ding heet mag het zeggen…

Het zal je vast niks verbazen, maar ook bij deze de link naar de gratis preview video van Summer Lovers.

These Girls are on Fire

Alena (23 jaar, uit Hongerije en de meest blonde) is een vrij nieuw x-art model die we o.a. al tegen kwamen in “Czechmates”. In “These Girls are on Fire” laat ze zien dat ze ook veel plezier kan beleven aan een foto en filmshoot met een ander vrouwelijk model. De ander is trouwens Carrie (20 jaar en komt uit Amerika). Naast veel lol blijken beide dames elkaar zeker ook seksueel te kunnen behagen en dan is het wederom erg fijn dat wij er van mee mogen genieten.

De foto’s laten al weinig aan de fantasie over, maar als je de bewegende beelden bekijkt is de kans groot dat je meer wil zien. Bekijk hier gratis de intro van These Girls are on Fire.

Czechmates

De titel “Czechmates” doet vermoeden dat we onderstaand een x-art model uit Tsjechië zien, echter Carrie komt toch echt uit Amerika. Wellicht heeft deze 20 jarige dame seks met een gozer die uit Tsjechië komt? Anderzijds.. als we de bijbehorende korte video bekijken, zien we dat beiden vooraf eerst aan het schaken zijn. Dat verklaard gelijk waarom ze op een foto met een schaakstuk tussen d’r benen heeft…

Carrie heeft voor X-Art al veel werk op haar naam staan en dan zowel met mannen als vrouwen. Maak gerust gebruik van de model zoekfunctie om deze allemaal te kunnen bekijken.